torsdag den 28. august 2008

En vigtig underskriftsindsamling

EU er lige nu ved at indføre en lovgivning som betyder at ALLE NATURLIGE VITAMINER OG MINERALER kun kan sælges på recept via apotek og at mange af de naturlige former for vitaminer og mineraler bliver forbudt – helt uden sundhedsmæssige årsager .

Det er først og fremmest Lægemiddelindustriens lobbyister i EU, som det er lykkedes at få gennemført denne ændring af EU lovgivningen, som vil omfatte alle lande i EU. Hvorfor skulle
lægemiddelindustrien presse en sådan lovgivning igennem? Svaret er enkelt: Lægemiddelindustrien oplever at flere og flere mennesker vælger at tage naturlige kosttilskud i stedet for syntetiske lægemidler. Det giver færre penge i kassen. Det er især absurd, at lægemiddelindustrien skal lykkes at gennemføre en sådan lovgivning i betragtning af at det i dag er videnskabeligt veldokumenteret
at selv korrekt brug af lægemidler er 4 hyppigste dødsårsag (efter hjertesygdom, cancer og hjerneblødning).

Det som du kan købe i Matas og helsekost butikker efter januar 2010 vil stort set kun være kosttilskud med et alt for lavt (uvirksomt) indhold af overvejende syntetiske vitaminer og mineraler. I værste fald kan dette betyde at hundrede af tusinder af mennesker vil dø eller blive invaliderede fordi de ikke kan få lov til selv at vælge at tage de kosttilskud, som er bevist at kunne forebygge og i mange tilfælde behandle mange af vore livsstils sygdomme. Vi kan i fremtiden ikke længere selv bestemme om vi vil tage kosttilskud – HVIS IKKE LOVGIVNINGEN ÆNDRES. DU KAN VÆRE MED TIL AT FORHINDRE DETTE VED AT UNDERSKRIVE EN PROTESTSKRIVELSE. Det tager kun nogle få minutter og din underskrift kan være med til at afgøre om du kan bevare din frihed til selv at vælge om du vil tage kosttilskud i fremtiden.

De behøver en million underskrifter (signaturer) for at ændre lovgivningen. De har allerede over 450.000, men det haster med de sidste underskrifter. Vi anbefaler varmt at i underskriver denne protest skrivelse.

Klik på dette link:
http://www.eliant.eu og udfyld denne protestskrivelse og tryk på "signature" og videresend mailen til andre du kender.



Jeg anbefaler dig at deltage i protesten af hensyn til din egen personlige frihed.

onsdag den 20. august 2008

Lidt kinesisk livselixir

Fra mine erfaringer i kinesisk medicin og QiGong kan jeg fortælle følgende:

I 1970'erne fandt vestlige forskere omsider frem til endorfinerne (som kineserne kalder livselixir). Kemisk svarer de til opium og morfin, men de er 1.000 gange stærkere. Endorfiner er hverken skadelige eller vanedannende. De produceres af kroppen og anvendes til at skabe glæde eller dæmpe smerte, og de stimulerer immunforsvaret.

Recept:

3 trin til fremstilling af endorfiner

1. Tænk på en dejlig oplevelse
2. Nyd oplevelsen i alle detaljer
3. Endorfinerne frigøres - lad dem flyde gennem kroppen og ind i musklerne.

Gentag gerne recepten flere gange daglig, f.eks. når du alligevel må tage en ufrivillig pause: medens du venter i supermarkedskøen, i bus eller tog eller bare tager et lille hvil eller pause.

Og man kan ikke få for meget.

tirsdag den 12. august 2008

Som om jeg ikke får piller nok

Lige for øjeblikket spiser jeg 24 piller ekstra, dvs 67 piller pr dag, idet jeg får nogle kinesiske piller for at give mig lidt mere energi. Der skal tages 8 piller 3 gange daglig.

Og så spiser jeg stadigvæk mine tre daglige måltider og med lidt frugt som mellemmåltid.

søndag den 10. august 2008

Frem og tilbage

Lige som jeg tror, at nu går det meget bedre, så kommer der nogle dårlige dage.

Og sådan var det vist også før, jeg kom til at lide af binyretræthed, men der satte jeg mig ikke ned og opgav at komme videre. Det skifter jo, og sådan også her. Selv om det jo ville være rart, at det kun gik fremad.

Så det gælder bare om at leve videre og have det så godt som muligt.

fredag den 1. august 2008

Du behøver da ikke noget at spise!

Når jeg er ude at spise, hvad enten det nu er på restaurant eller privat, så kommer ovennævnte eller en lignende bemærkning ufravigeligt. Med alle de piller må du da hurtigt blive mæt.

Møjsommeligt må jeg så forklare, at der jo er tale om vitaminer og mineraler, der opløses og indgår i kroppens processer.

Andre undrer sig over, at jeg slet ikke har problemer med at indtage så mange piller. Jeg skulle måske gå over til at fortælle dem, at det er mit "slik".